Nemrég úgy döntöttem, hogy felhagyok a budapesti életemmel és Sopronba költözök, egy ausztriai munkalehetőség miatt. Arra gondoltam, hogy a beilleszkedésemet megpróbálom kellemessé tenni, mert a legtöbbeknek ez azért inkább kín. Nem szeretnék azoknak hibájába esni, akik a saját szokásaikat tartják a legjobbnak és inkább szenvednek, minthogy valami újat elsajátítsanak. Az itt szerzett tapasztalataimat szeretném veletek megosztani, hátha valakit még érdekel is, de ha nem, legalább magamnak összeírom őket :).

Reményeim szerint itt mindenről olvashattok ami Burgenland! Az emberekről, a helyi kultúráról, a látnivalkról illetve be szeretném mutatni, hogy a burgesz nyelv miben hasonlít a németre.

Jó szórakozást előre is!

A bejegyzés trackback címe:

https://burgenland.blog.hu/api/trackback/id/tr872109743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Appalache 2010.08.25. 21:21:02

Jó ötlet, az információkat és a segítőkészséget is nagyra értékelem
süti beállítások módosítása